top-logo
Audio & video met degelijk advies!
  • phone
  • message
  • marker

24-25 JUNI 2017

MUZIEK met ziel !

Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met twee productlijnen ontwikkeld door twee geniale mensen die één doel na streven, nl. muziek in zijn puurste vorm weergeven!

Mola-Mola en VividOK Vivid… leuke naam, maar Mola-Mola?

Wel de Mola-Mola is iets uitzonderlijk op veel niveaus (wikipedia) maar al helemaal door zijn bijzondere fysiek: groot, zwaar en ziet er uit als een vis met enkel een kop…, geen staart!
Dat laatste gaat ook helemaal op voor de ontwerpen van onze Belgische trots, nl. Bruno Putzeys!

Met Vivid‘s geestevader hebben velen onder jullie reeds kennisgemaakt tijdens onze show in Februari 2016. Deze lieve, bescheiden man heeft sterke indruk achtergelaten met zijn diepe kennis in de materie van luidsprekers ontwikkelen en ook letterlijk en figuurlijk uit ‘de box‘ te denken (zie ook Nautilus nu 20 jaar later nog onveranderd door B&W gemaakt!) en met groot succes.
Bruno is ook zo’n denker/durver… ‘different & controversial…’ Helemaal Mola-mola dus!

Het is het Alpha team dan ook een hele eer om zijn geesteskinderen, de prachtige Kaluga & Makua op de nieuwste Vivid G1 Spirit te laten spelen! De G1S heeft bij Alpha “PREMIERE“! Dit is Laurence Dickie’s meesterwerk en wij zijn trots om ze aan u te mogen presenteren !!

De Show heeft plaats in onze winkel te Brasschaat en zoals altijd, Just the music!, geen bla bla…

Voor diegenen die nader kennis willen maken met Bruno, is er een ‘workshop’ gepland op donderdag avond 22 juni vanaf 19 uur. Graag inschrijven aub!
Zaterdag 24 & zondag 25 juni vanaf 10u tot 17u de show, dus: muziek, meer muziek, hapjes en drankjes… Inkom gratis zoals altijd !

Tot dan,
Chris, Sammy & het gehele Alpha team.