top-logo
Audio & video met degelijk advies!
  • phone
  • message
  • marker

24-november 2016

Doug Trybulec van The Chord Company presenteert nieuwe LINE-UP!

Afgelopen zomer heeft The Chord Company haar gehele assortiment opgefrist. De Tuned Aray techniek afkomstig uit de topserie heeft zijn weg gevonden naar het prijsvriendelijkere programma.
Aan de bovenkant is er een nieuwe topkabel verschenen. Met ChordMusicintroduceert The Chord Company een toplijn die het uiterste haalt uit uw kostbare apparatuur. De Sarum reeks was al zeer hoog aangeschreven, maar ChordMusic legt de lat duidelijk hoger.

 

ChordMusic maakt gebruik van een uniek materiaal genaamd Taylon®. Dit materiaal heeft nog betere eigenschappen als isolator dan PTFE, met als voordeel dat er nog meer behouden blijft. Daarnaast heeft The Chord Company ook haar assortiment overzichtelijker gemaakt. Waren er voorheen luidsprekers en interconnects met diverse benamingen, nu zijn deze onderverdeeld in 8 reeksen die aansluiten bij elk budget.
Graag demonstreren wij u de diverse reeksen inclusief ChordMusic, zodat u een goed beeld (en gehoor) krijgt van de diverse reeksen. Uiteraard houden wij het voornamelijk bij analoge interconnects en luidsprekerkabels, maar we maken ook een uitstapje naar stroomkabels, ethernetkabels en digitale interconnects.
Daarnaast is er voor alle head-fi liefhebbers de mogelijkheid om de nieuwe SHAWCAN hoofdtelefoonkabel te beluisteren, de upgrade voor elke goede hoofdtelefoon!

 

De show is voor iedereen toegankelijk. Uiteraard voor de geoefende luisteraar, maar ook voor iedereen die benieuwd is of kabels wel verschil maken…

Op donderdagavond 24 november bent u welkom bij ALPHA BRASSCHAAT. De deuren zijn open van 19.00 en we starten om 19.15.